De populære Ravlygter

Er man meget interesseret i ravjagt, kan man underlette søgearbejdet ved hjælp af ravlygter. På den måde kan man desuden sikre sig, at man ikke kommer til at forveksle orange sten med rav. En ravlygte er en slags lommelygte. Men den sender UV-lys ud i stedet for almindeligt elektrisk lys. Når UV-lyset rammer et stykke rav, vil det derfor lyse op.

Sæt ravjagten ind med en pande ravlygte

I lang tid har det været en rigtig sjov beskæftigelse at gå på jagt med en metaldetektor. Det har været en perfekt udendørs aktivitet, som har kunnet få tiden til at gå for de store som små. Nu er turen for alvor kommet til de personer, der gerne vil finde flere ting i naturen, og som elsker havets brus. Ravjagten er sat ind.

Pande ravlygter er et super værktøj til dig, der elsker at gøre lidt ekstra ud af dine hobbyer. Det er lidt svært at gå på jagt efter metal uden en metaldetektor, men når det handler om at finde rav, så kan man egentlig godt gå rundt langs vandkanten på stranden og finde de smukkeste stykker rav uden noget udstyr.

Dem, der aldrig har fundet rav, vil ret sikkert have svært ved at se rav med det blotte øje og vil nok også få bidt i en del sten for at tjekke, om det nu også var rav, der er fundet. Uanset hvilken måde du vælger at gå på ravjagt på, har det ligesom med metaldetektorer vist sig at være spændende for både voksne og børn.

En ravlygte af god kvalitet er vigtig

Dem der vælger at gå all in på udstyr, vil opleve en stor tilfredsstillelse, når de tager på stranden med deres nye pande ravlygte. Med den rigtige lyskegle, belysning og rækkevidde vil det blive legende let at sortere rav fra sten som ligner rav.

På hjemmesiden ravfund.dk sikrer du dig ikke bare en pande ravlygte, der kan klare jobbet til perfektion, men du sikrer dig også en god, sikker og tryg onlinehandel. Der er sørget for en hurtig levering, så får du ideen om at erhverve dig en pande ravlygte mandag morgen, og så er du klar til at tage på ravjagt med familien allerede den først kommende weekend.

At finde rav kan være en perfekt måde at lokke børn og andre personer i husstanden væk fra mobiltelefonen, der ellers kan virke som en magnet på nogen. Her er I sammen om at finde noget, og det kan hurtigt blive en herlig leg for alle parter, når begejstringen over fund opleves.