Find det rigtige blæk eller toner.

At have et dejligt hjemmekontor, er noget som mange er blevet interesseret i at have. Et godt indeklima samt praktiske kontorartikler er nogle af de essentielle ting som man skal have, når man vil øge effektiviteten imens man arbejder hjemme.

En god printer samt blæk eller toner er nogle af de bedste ting man kan købe for at gøre hjemmearbejdet nemmere. Blæk eller toner? Det kommer an på hvilken slags printer du har.

Skal man vælge blæk eller toner?

Som sagt afhænger dit valg af enten blæk eller toner af, hvilken slags printer du har. En almindelig printer som rigtig mange har stående derhjemme bruger blæk, og en laserprinter bruger toner. Hvis du har købt en printer, og spørger dig selv ’skal jeg bruge blæk eller toner?’

Så handler det altså om at tjekke hvilken slags printer man har, og hvis man har smidt indpakningen ud, så står der normalt stadig et serienummer eller produktnavn på selve printeren som man kan bruge til at komme frem til hvordan man bruger produktet. Det er vigtigt at fylde den rigtige slags væske på printeren, så den virker som den skal, og så der ikke sker fejl med maskinen.

Vælg en god printer til hjemmekontoret

En laserprinter er på mange måder smart, og bruger toner i stedet for blæk når den udskriver dine dokumenter, billeder og andet. Toner kan siges at være en pulverversion af blæk, og toneren skal ikke udskiftes nær så ofte som en blækpatron i en almindelig printer.

En laserprinter kan printe hurtigere, og kan gennemføre mange flere print, end en almindelig blækprinter kan på en patron. Hvis du ofte skal bruge en printer, og hvis det er smart for dig at kunne printe dokumenter ud lige inden du skal ud af døren, så kunne en laserprinter være noget for dig.

Få billigt blæk og toner til arbejdspladsen

Synes du at det er svært at finde fornuftige priser på blæk eller toner?

Så er du ikke den eneste, og der findes heldigvis løsninger. På mange arbejdspladser brænder man rigtig hurtigt igennem blækpatroner eller tonere, og det kan være praktisk at få tilsendt printeprodukterne hver måned eller uge. Nogle webshops har ordninger hvor din arbejdsplads kan få abonnementer på printerblæk eller toner, og på denne måde få fordelagtige priser på en af de ting som i bruger mest af.

Er det smart for din arbejdsplads med abonnement på blæk eller toner? Så find en løsning på nettet.

Kilde: tonerland.dk – Besøg dem her!