En arbejdsplads kan være velfungerende på mange forskellige måder. Hvis du i forvejen befinder dig på en arbejdsplads, du er glad for, kan du alligevel tænker over nogle ting, der kan gøres, for at gøre det hele lige dét bedre.

Det betyder ikke, at det er en dårligt fungerende arbejdsplads. Det betyder bare, at der altid er plads til lidt forbedringer. Og når forbedringerne betyder, at I alle på arbejdspladsen får lidt godt og sundt ind i hverdagen, så er det absolut ikke nogen dårlig ting. Herunder kan du læse om to ting, I kan indføre på arbejdspladsen – en direkte vej til sundhed, og en idé til bedre sammenhold. 

Sund frugtordning

Firmafrugtordning er den perfekte måde at gøre en arbejdsplads lige det bedre og sundere. Det smarte ved en sådan ordning er, at I ikke selv skal tænke på at købe det ind. Her vil alle nemlig opleve dage, hvor det ikke lige bliver gjort – og så mangler frugten jo.

I kan sammensætte det frugt, I har lyst til, så I er sikre på, at det bliver spist, for I kan lide det. Det er altså den perfekte genvej til mere sundhed på arbejdspladsen.

Sparring med hinanden

Sparring med hinanden er en god ting, og det kan forhindre opbygning af frustrationer og irritationer over længere tid. Derfor kan I med fordel forsøge at indføre fx en ugentlig eller månedlig sparring.

Det betyder, at I kan komme ud med alt det, I måtte brænde inde med, i et rum uden for arbejdstiden, hvor der er plads til at lytte. Det betyder bestemt ikke, at det kun skal være mindre gode ting. Nej, I skal bestemt også huske at give udtryk for de ting, I sætter pris på, og som I mener fungerer super godt. Dette kan være med til at optimere det gode arbejdsmiljø.