Taskemageren Daniel Silfen

Taske brandet Daniel Silfen blev etableret i 2013 i Roskilde på Sjælland. Visionen var at skabe accessories, til både mænd og kvinder, i høj kvalitet, stilrent design og til overkommelige priser.

Noget der i høj grad er lykkedes her små 5 år efter konceptets begyndelse. Mærket henvender sig som sagt til begge køn og grundet det gode håndværk til så godt som alle aldersgrupper.

Daniel Silfen tasker har rødder i et solidt bagland fra taskegiganten Adax. Noget der i sig selv vidner om gode materialer, solidt designs kendskab og sunde grundlæggende værdier. Samtilige styles er i lækre skindkvaliteter, et materiale som aldrig går af mode og som har vist sig ekstremt slidstærkt.

 

Et væld af moderne taske modeller

Daniel Silfen tasker er et billede på nutidens taskemode. Her fanger man på bedste vis tidens trends og tendenser, men uden af gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Kollektionen præsenterer som noget lidt anderledes tasker og andre accessories til både mænd og kvinder. Lad dig friste af de lækre toilettasker og rejsetasker, perfekte til en weekendtur.

Eller forkæl dig selv med en shopping bag, så du kan se cool ud på indkøbsturen. Daniel Silfen tasker tæller også punge, store som små, samt rygsække i det blødeste skind. Kort sagt kan du i kollektionen finde noget for enhver smag  – og endda til priser som langt de fleste kan være med på.

 

Her kan du købe de nyeste tasker fra Daniel Silfen

Daniel Silfen tasker sælges i tæt på 50 forskellige forhandlere fordelt på både Jylland, Fyn og Sjælland. Lige gyldig hvor i landet du er bosat, er der derfor rig mulighed for at få fingre i en af de skønne tasker.

Alternativt, så kan du naturligvis også shoppe Daniel Silfen tasker online – på både egen og forhandleres webshops. Se her anbefaler vi butikken Chopin Charlottenlund. der sælger Chopin Charlottenlund der sælger tøj til kvinder.

Fordelen her er naturligvis, at du kan shoppe lige når det passer ind i dit tidsprogram. Desuden kan du bedre danne dig et grundigt overblik over de mange forskellige styles, modeller, farver og materialer.

Tag dig god tid hjemme foran computeren til at finde din helt egen favorit. I dagens Danmark tilbyder mange webshops desuden både hurtigt og gratis fragt samt fri returret. På den måde kan du trygt shoppe online og glæde dig til, at din nye taske inden for bare få dage vil være at finde i postkassen.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen