Rigtige fans af Venom universet skal have det fede merchandise fra universet. Og der er rigtige mange super fede muligheder for at få fat på det.

 

Superhelte og -skurke

At dyrke superhelte og superskurke er noget rigtig mange, specielt yngre mænd, går rigtig meget op i. Det kan være super fascinerende at bevæge sig ind i et nyt univers af en anden livsform og med rigtig mange historier, der oftest er skruet rigtigt godt sammen. Og I de fleste universer med superhelte og -skurke er der god mulighed for at dyrke sine favoritter med blandt andet masser af merchandise. Det er bare at kaste sig ud i det.

 

Venom filmen
For dem der ikke har helt styr på det: Venom er den amerikansk superhelte-spillefilm, produceret af det berømte Marvel Entertainment i samarbejde med Columbia Pictures. Filmen udkom i 2018 og har indtjent mere end 800 millioner amerikanske dollars. I premieremåneden satte filmen en lang række indtjeningsrekorder på trods af negative anmeldelser. Altså en kæmpe succes med rigtig mange fans.

Venom figuren

Venom figuren i flmen hedder oprindeligt Eddie Brock, og spilles i filmen af Tom Hardy. Brock beslutter efter en skilsmisse at undersøge firmaet Life Foundation. Her kommer han i kontakt med en udenjordisk symbiot, og det ender med at Eddie Brock forvandles til den dødelige beskytter Venom. I øvrigt optrådte Venom første gang i Spider-Man universet. Siden er Venom blevet en af Spider-Mans ærkefjender.

 

Superkrafter

Venom er en symbioten, der stammer for en anden planet end jorden. Altså Venom kræver en vært for at kunne overleve og udføre sin missioner. Oprindeligt var det Peter Parker, Spider-Man, der havde symbiosen. Men siden blev det Eddie Brock. Genom kan skifte form, og også lave våben. Det gør Venom ekstra farlig. Venom er dog særlig følsom overfor ild og soniske lydbølger, hvilket kan svække ham markant i kampene mod blandt andre Spider-Man.

 

Venom Shirts

Der findes på markedet rigtig meget Venom merchandise for de rigtige fans. Blandt det mest populære er T-shirt, både kort- og langærmet, og Hoodies med kendte look som Venom har, og som er så elsket af de mange fans. Disse findes i en lang række farver, så der er noget til alles smag. Det er dog specielt dem i sort med hvidt tryk, som er eftertragtet. Faktisk findes der også jakke som Venom merchandise. Med den tager du lige din dyrkning af Venom lidt længere.

 

Mere Merchandise

Men der andre muligheder i T-shirt og Hoodies for dig, der virkelig vil dyrke Venom. Meget populære er figurer i forskellige udgaver, der bare er super fede at have stående. Der er dog heldigvis andre muligheder. Du kan få en Venom øloplukker i et skræmmende design.

 

Kopper og madkasse

Vil du virkelig flashe din fascination af Venom figuren, er det også muligt at erhverve dig kaffekopper og også en madkasse med grafik fra Venom. På den måde er der ingen, der er i tvivl om at du er fans. Og det er jo sådan det skal være.