Lingeri kan være det magiske element du skal prøve for at vække ham fra hverdagens søvn!

Når det kommer til forholdet, så kender de fleste til hverdagens forbandelse. Det er det der sker når de første 5-6 måneder er overstået. Forelskelsen falder lidt til jorden og hverdagen kommer tilbage. Med andre ord, det hele begynder at blive mere og mere rutine. Man glemmer lidt hinanden i hverdagen, og hvis forholdet ellers ikke er virkelig godt, så kan det her også gå i stykker. 

Hvis du nu gerne vil puste lidt liv i det igen. For at undgå at skulle få orgasmer med dit sexlegetøj frem for med ham. Så er frækt lingeri bare en god måde at gøre det på. Mænd er visuelle væsner, de elsker pynt selvom de ikke altid vil være helt ved det. Det er jo også derfor de sætter alufælge til 10.000 kr på bilen frem for at køre med de praktiske og billie af stål. Skal vi her være helt ærlige så er krydderi jo også altid lækkert. En steak smager godt, men den er da bedre når den er krydret. 

Jeg ser ikke pæn ud i lingeri!

Er du en af dem der syntes hun ikke ser godt ud i frækt lingeri ? Her kan der kun siges ” det gør du “. Muligt du ikke helt selv er med på vognen, men du kan være sikker på han er vild med det. For dig selv er det måske ud som en snørret rullepølse hvis du tager de selvsiddende netstrømper på. For ham er det bare pivfrækt og han elsker det. Det gælder i øvrigt også for de mænd der hårdnakket påstår de ikke går så meget op i det. Det er noget de siger fordi de har hørt dig sige at du ikke er så vildt med at have det på. Han har en ide om at du vil blive sur hvis han foreslår dig at hoppe i en fræk lille hofteholder. 

En ting du kan være sikker på, han vil elske hvis du gør det. Det er noget der giver ham fornyet energi og virilitet. Glem alt om at tage brug af din vibrator bagefter. Han vil være en helt anden i sengen, hvis du skubber lidt til hans visuele inspiration.