Hvor skal du rejse hen i din ferie?

Det er populært at rejse som aldrig før. Mange danskere rejser en til flere gange årligt. Men hvor rejser de hen? Hvilke steder er de mest populære rejsedestinationer?

Vi er blevet meget glad for de lidt mere sydlige breddegrader med masser af sol, varme og lyseblå palmestrande. Der bliver rejst flittigt rundt i hele Europa.

Et af de steder, som ser ud til at have et rigtig godt tag i de danske ferieturister er de spanske turistområder. Både Mallorca og Tenerife er godt besøgt, og i sær Gran Canaria, som er det rene spanske ferieparadis.

Et andet rejsemål, som er faldet i popularitet, men som stadig er velbesøgt, er Tyrkiet – især turistområder såsom Alanya, hvor der er masser af lækre hoteller med skønne pools.

Hvilken type turist er du, når du er på ferie?

Hvilken rejsedestination du får mest ud af at vælge, kommer meget an på, hvilken type ferieturist du er. ’

Klipper og smuk natur: Kan du rigtig godt lide natur og bevæge dig rundt på klipper og kuperet terræn, så er Tenerife en oplagt mulighed. Naturen er fantastisk smuk og øen helt unik.

Palmestrande og gigantiske shopping centre: Er du mere til badestrande og store shopping centre, kan Gran Canaria være et godt bud på din drømmeferie.

Øen er fuld af byliv samt høje klipper, som kan besøges via køretøjer. Der er flere gode strande med lava sand og hvide palmestrande. Øen er velegnet til alt fra børnefamilier til pensionister og unge feriegæster.

Fest, farver og fremmed kultur: Kan du godt lide fest og farver, så findes der masser af gang i den i Tyrkiets turistområder. Samtidig kan du opleve en helt anden kultur og nyde de skønne omgivelser.

Romantisk rejse: Andre feriemål, der er kommet rigtig højt op på ferielisten er Italien og Tyskland.

Hvis du gerne vil opleve en masse anderledes kultur, kan du vælge feriemål såsom Grækenland eller Italien, der har hver deres charme, og som er kendte for sine romantiske ferieområder.

Du kan også vælge en tur til Paris, hvis du skal på en ferie med kæresten, og i gerne vil nyde den franske kultur og fine mad.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen