Dametøj der var engang

Whiite var et luksuriøst modemærke fra Danmark, og vi fandt det i butikker over hele Europa. Vi går ind for at funktionalitet og design balancerer med hinanden. Vi kombinerer mange forskellige materialer og farver, samt nyder at tilføje smukke detaljer, der gør hvert en kollektion fra Whiite til noget helt unikt lød det dengang

Whiite har eksisteret siden år 2003, hvor de blev lancereret ved Copenhagen Fashion week, og landede i butikkerne senere på året. Whiite’s designer Frederikke Hviid har en suveræn stilsans, og formår at se det smukke i selv de mindste detaljer. Hun udvælger stoffer og materialer, der passer lige præcis til dig, som moderigtig og stilbevidst kvinde.

Frederikke kommer fra en kreativ familie, så hun har altid vidst hvor hendes karriere bar hen af.  Hun startede på Danmarks Designskole og blev færdig i 1995. Siden arbejdede hun sammen med professionelle og dygtige designere, og fik herigennem en del praktisk erfaring. Hun fik børn, og startede med sin søster et børnetøjsmærke (Mini A Ture), men ønskede at give mere af sine evner, hvilket resulterede i lanceringen af Whiite i 2003.

Hun vil gøre alt for at du skal føle dig smuk og sensuel gennem hendes kreationer, og hun nyder at blive inspireret af de forskellige kulturer, der findes rundt omkring i verden. Denne globale sammensætning, bliver unikt kombineret med det klassiske og topmoderne design, som Whiite er kendt for.

Whiite var dansk

Whiite er til dig, som har en travl hverdag, og som gør sit bedste for at få tingene til at passe sammen i en højere enhed. Du er modebevidst, karrierebetonet, veluddannet og nyder et stilrent design, hvor der er kræset for detaljerne.

Af sind er du energisk, glad og moderne. Du har karakter, selvtillid og ved hvad du vil have. Whiite vil hjælpe dig med at forme en stærk karakter, hvor luksuriøse, lette og behagelige tekstiler er i højprioritet.

Whiite online ønsker at kombinere både enkelthed, renhed og luksuriøsitet, med detaljer, kreativitet og komfort. På den måde kan dit udtryk skinne så meget igennem, at du kun behøver en minimal styling og pleje ved siden af.

Whiite online er et dansk kvalitetsdesign, og du kan købe vores produkter både i butikkerne, men også her på sitet, hvor vi tilbyder en bred vifte af Whiite online produkter.

Her på sitet, kan du undersøge vores portefølje af Whiite online produkter, der indeholder både tidens strik, cardigans, kjoler, jeans og meget mere.

Vi er især kendt for vores stilrene og unikke kjoler, smukke kjoler og lækre bukser! Find selv din favorit og mange andre forskellige stykker tøj her på sitet, hvor vi tilbyder et gennemført udvalg af dametøj.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen