Vi kommer alle sammen til at stå i den situation, hvor vi har akut brug for VVS-hjælp. Det kan være, at toilettet pludseligt er stoppet derhjemme og afløbet er helt stoppet. Hvis du står i den situation, så er det vigtigt, at du hurtigt får det fikset, da det ellers kan resultere i vanskader og en dårlig lugt der breder sig til hele huset. Med Akut VVS kan du få kvalificeret hjælp 24 timer i døgnet, så du lynhurtigt kan få eksperter ud og hjælpe dig, når du har brug for det. Akut VVS har nemlig en VVS-døgnvagt, som sidder klar til at hjælpe dig.

Inden du bestiller akut hjælp kan du prøve og se om du selv kan løse problemet. Synes du dette er lidt ulækkert og noget du ikke vil kaste dig ud i, så kan du selvfølgelig også bare bestille hjælp med det samme. En ting du kan gøre, er at købe afløbsrens og se om det løser problemet. Det er dog sjældent anbefalet, da afløbsrens i længden kan gøre problemet meget værre, da det simpelthen opløser alt på sin vej. En anden og lidt bedre måde er at hælde 1 dl bagepulver eller 1 dl natron ned i toilettet og derefter 1 dl eddike. Det kan hjælpe på problemet.

Virker dette dog ikke, så har du højst sandsynligt brug for at nogle eksperter kommer ud og løser problemet for dig. Det vil nemlig kræve udstyr og viden, som du højst sandsynligt ikke har. Akut VVS-døgnvagt kan lynhurtigt sende nogle mænd ud for at løse problemet hurtigt og professionelt for dig, så du kan komme videre med din dag. Du skal altså med andre ord ikke gøre andet end at gribe telefonen, bestille hjælpe fra Akut VVS, og så drøner de ud og løser problemet for dig. Nemt, hurtigt og billigt.